VEELGESTELDE VRAGEN

Zijn de producten echt met de hand gemaakt?
Alle kaarten zijn origineel en oorspronkelijk met de handgemaakt. Vervolgens heeft de drukker z’n uiterste best gedaan om de kaart er zo uit te laten zien alsof elke print met de hand is gemaakt. Alsof inkt en verf net zijn opgedroogd. De kaart ‘geboorte’ wordt wel elke keer met de hand gemaakt en gepersonaliseerd. Gewoon allemaal met pen, kwast en verf op een mooi stukje papier. Wil je een handgemaakte – geschreven en geschilderde – overdenking om in te lijsten? Neem dan contact op via post@oelesovervloed.nl en vertel om welke kaart het gaat.

Ik wil een product bestellen en ben benieuwd wat de verzendtijd is.
In principe geldt een verzendtijd van één tot twee werkdagen. Houd er rekening mee dat handgemaakte producten niet uit de printer rollen en dat het dus soms wat langer kan duren. Mocht een product om enige reden veel langer onderweg zijn, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Wat zijn de verzendkosten?
Oeles Overvloed verzendt alle bestellingen binnen Nederland voor EUR 1,95. Dus hop hop naar de winkel voor wat geshop 🙂

Verzenden jullie ook bestellingen naar het buitenland?
Jazeker! Stuur een berichtje met je bestelling en waar je het wilt laten bezorgen naar post@oelesovervloed.nl, dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Zijn de bedragen van de producten op de webshop inclusief BTW?
Reken maar! Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Betaal ik veilig bij deze webwinkel?
Ja, Oeles Overvloed staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en werkt samen met Mollie om je betalingen via iDeal veilig te laten verlopen. Wil je liever via een bankoverschrijving betalen dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan even een berichtje met je bestelling naar post@oelesovervloed.nl en laat me weten dat je via een overschrijving wilt betalen.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen in de webwinkel?
Nee, ook zonder in te loggen kun je je bestelling plaatsen. Met een account gaat bestellen en betalen in de toekomst wel sneller en makkelijker.

Zijn er ook producten helemaal op maat te bestellen?
Ja leuk, kom maar op met je ideeën! Het is mogelijk om teksten, kaarten (voor verjaardag, uitnodiging of een bedankkaartje) op maat te laten maken voor zowel particulieren als bedrijven. Laat je creativiteit de vrije loop, er zijn volop mogelijkheden! Vanaf € 50,- een unieke kaart voor een speciale gelegenheid met de hand gemaakt. Heb je een vraag of idee over een product op maat, stuur dan een berichtje naar post@oelesovervloed.nl

Copyright en gebruik van de teksten/afbeeldingen

Mag ik de teksten en het beeld van Oeles Overvloed zomaar gebruiken?
Nee helaas, dat kan niet zomaar. Op alle uitgaven van Oeles Overvloed, zowel off- als online rust copyright en beeldrecht. Het is niet toegestaan om de site, teksten, afbeeldingen of gedeelten daarvan, openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Esther. De teksten, illustraties en beelden van Oeles Overvloed zijn gemaakt door Esther en zijn auteursrechtelijk beschermd en daarmee haar eigendom. Wil je een van de teksten of beelden gebruiken, dan zijn daar zeker mogelijkheden toe. Neem daarvoor eerst even contact op via post@oelesovervloed.nl.

Tevredenheid

Ik hoop natuurlijk dat je tevreden bent over je aankoop. Mocht dat niet het geval zijn, of is er onverhoopt iets anders gegaan dan je hebt bedoeld? Dat kan gebeuren. Ik zoek graag samen naar een passende oplossing. Laat je het me weten? Mail naar post@oelesovervloed.nl

Kan ik mijn aankoop retourneren?
Natuurlijk kun je je artikel retour zenden, de kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Je mag het ruilen voor iets anders of we storten het bedrag zo snel mogelijk naar je terug. Neem hiervoor contact met ons op via post@oelesovervloed.nl

Mijn product is beschadigd tijdens verzending en voor ontvangst, wat nu?
Wat jammer dat je bestelling niet correct bij je is aangekomen. Uiteraard heb je recht op een nieuw product. Als je binnen drie dagen na ontvangst van het beschadigde product een mail stuurt naar post@oelesovervloed dan wordt dit zo snel mogelijk opgelost.

Waar kan ik de algemene voorwaarden en het privacybeleid vinden?
Je kunt hier de algemene voorwaarden vinden en hier het privacybeleid. Heb je er vragen over, stuur dan een mailtje naar post@oelesovervloed.nl

Samenwerking

Ik heb een winkel en wil verkoper van producten van Oeles Overvloed worden, kan dat?
Superleuk dat je zo enthousiast bent! Als het concept van jouw winkel matcht met dat van Oeles Overvloed. dan kan dat zeker! Stuur je een mailtje naar post@oelesovervloed.nl?

Ik heb een bedrijf en interesse in samenwerking met Oeles Overvloed, zijn hier mogelijkheden toe?
Jazeker! Heel leuk om samen te werken met ondernemingen die op dezelfde manier in het leven staan. Stuur een mailtje naar post@oelesovervloed.nl dan spreken we elkaar zo snel mogelijk!

Overig

Staat je vraag hier niet bij?
Neem dan contact op. Stuur een berichtje naar post@oelesovervloed.nl
We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00.