Esther is de drijvende kracht achter Oeles Overvloed. Ze heeft jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en na een fikse burn-out besloten om voor zichzelf te beginnen. Om het leven te leven waar ze van droomt en te doen wat ze het liefste doet: tekenen en schrijven.

Oele is het vogeltje wat je hier op de website vindt – gecreëerd door Esther. Oele was het koosnaampje voor Esther van haar oma toen ze klein was. Het vogeltje is eigenlijk als vanzelf ontstaan toen Esther een kwaliteit van de vogel in zichzelf ontdekte. Ze houdt van een gesprek wat ‘ergens over gaat’ en weet in zo’n gesprek feilloos de ander terug te geven wat van belang is: details en/of grote lijnen. Net als een vogel die details waarneemt én hoog in de lucht het grotere geheel overziet.

Oeles Overvloed

Leven vanuit overvloed. Oeles Overvloed is ontstaan vanuit de positieve dingen in het leven, denken in mogelijkheden, zien wat er al is en wat wel goed gaat. Als een vriendelijke herinnering, een hart onder de riem voor jezelf of voor een ander. 

Alle teksten en tekeningen op de site zijn gemaakt en bedacht door Esther. De kaarten die je in de winkel kunt kopen zijn origineel. Ze zijn met de hand gemaakt, geschreven, getekend en met aquarelverf ingekleurd. Sommige kaarten kunnen zelfs nog gepersonaliseerd worden. Allemaal unieke exemplaren, stuk voor stuk! Dus hop hop naar de shop 🙂

Meer van wat ik creëer

Meer zien van wat ik doe? Op Instagram post ik regelmatig een berichtje. Een fijne tekst. Een gedachte die mij helpt. Een tekst die even wat lichtheid geeft. Een glimlach op je gezicht tovert.

Hieronder zie je een paar afbeeldingen van wat ik daar zoal post
🙂